Peltikaton korjaus

Teemme peltikattojen korjauksia Uudenmaan alueella. Korjaamme yritysten, kaupunkien ja kuntien, sekä yksityisten henkilöiden kiinteistöjen peltikattoja. Peltiseppämme korjaavat konesaumakattoja, profiilipeltikattoja ja teemme huopakattojen peltitöitä.


Peltikaton korjaustavat

Konesaumakaton korjauksessa vaurioitunut kohta poistetaan ja saumataan uusi pelti tilalle tuplasaumoin. Tällöin peltikatosta tulee varmasti vesitiivis.

Olemme myös antaneet ensiapukorjauksia menetelmällä kitti ja paikkapelti popniitillä. Tämä ratkaisu ei kuitenkaan poista ongelmaa lopullisesti ja tälle työlle emme anna mitään takuuta.

Korjaamme myös profiilipeltikattoja. Profiilipeltikaton korjauksessa vaihdetaan vaurioituneen pellin tilalle uusi ja samalla varmistetaan, että aluskate ja ruoteet ovat kunnossa.

Meillä on sertifikaatti korjata myös kattoja Enkopur tuotteilla.

Peltikaton vaurioituminen

Peltikaton vauriot aiheutuvat yleensä myrskystä tai lumesta. Kova myrsky saattaa repiä peltejä tai kaataa puita talojen katolle. Suuret lumimassat saattavat repiä huonosti suunniteltuja tai asennettuja kattoturvatuotteita, jolloin peltikatto vaurioituu.

Lumenpudotustöiden yhteydessä voidaan väärillä työvälineillä tai työtavoilla myös aiheuttaa vaurioita peltikatolle.