Myrskypellit

Hanki laadukas myrskypelti suojaamaan talosi julkisivua ja eristeitä. Valmistamme ja asennamme myrskypellit Uudenmaan alueella.


Myrskypellin ominaisuuksia

Myrskypeltiin käytetään yleensä värivalmista 0,5 – 0,7 mm paksua peltiä. Suosittelemme, että käymme mittaamassa kohteen ennen peltien tekoa, mutta myrskypelti voidaan tehdä myös asiakkaan tuomien mittojen mukaan.

Myrskypeltien materiaali

Myrskypelti voidaan tehdä myös sinkittynä, alumiinista, rst tai kuparipellistä. Oikein asennettu myrskypelti estää sadeveden nousun tuulella seinää pitkin ylöspäin ja pääsyn seinä rakenteisiin. Myrskypelti lisää merkittävästi talon julkisivun ja erityisesti eristeiden ikää ja kestävyyttä.

Varmin ja turvallisin tapa saada hyvät myrskypellit, on tilata ne peltisepän mittaamana ja asentamana.

Varaa aika tästä tai kysy lisää!

Laadukkaita peltituotteita ja asennustyötä

Lohjan Peltiasennus on kokenut peltisepänliike, joka on erikoistunut rakennuspeltitöihin ja rakennuspeltien valmistamiseen. Meiltä saat myös laadukkaan konesaumakaton, julkisivujen peltirakenteet, kattoturvatuotteet ja sadevesijärjestelmät.

Perinteikkäässä perheyrityksessämme työskentelee kuusi peltialan huippuosaajaa, joilta saat laadukkaat tuotteet ja ammattitaitoisen asennustyön.

Ota yhteyttä!