Peltejä

Lohjan Peltiasennus Oy on täyden palvelun peltisepänliike, joka valmistaa ja asentaa rakennuspeltituotteita Uudenmaan alueella. Edustamme myös laadukkaita Nescon ja Ruukin kattoturvatuotteita ja sadevesijärjestelmiä. Teemme ja saneeraamme myös konesaumakattoja ja profiilipeltikattoja. Työllistämme kuusi peltialan rautaista ammattilaista, jotka kykenevät hoitamaan haastavankin kohteen kestävillä ja toimivilla ratkaisuilla.


Alla esimerkkejä muutamista peltituotteistamme. Kysy meiltä myös mittatilauksena tehtyjä erikoisratkaisuja.

Peltilistat

Peltilistat valmistetaan yleensä värivalmiista 0,5 mm, 0,6 mm tai 0,7 mm paksusta pellistä asiakkaan mittojen mukaan tai käymme kohteessa mittaamassa pellit. Peltilistat saa myös sinkittynä, alumiinista, ruostumattomasta (rst) tai kuparipellistä.

Varmin ja turvallisin tapa saada hyvät peltilistat, on tilata ne peltisepän mittaamana ja asentamana

Ikkunapelti, eli tippapelti

Laadukas ja oikein asennettu ikkunapelti, eli tippapelti suojaa ikkunapuitteita, karmia ja myös koko talon julkisivua.

Räystäspelti

Nimensä mukaisesti räystäspelti suojaa räystäspuita. Oikein asennettu räystäspelti johtaa veden pois räystäslaudoista ja julkisivusta.

Myrskypelti

Toisin kuin muut pellit, myrskypelti ei ohjaa alaspäin menevää vettä, vaan estää sadeveden nousun tuulella seinää pitkin ylöspäin ja pääsyn seinä rakenteisiin. Sillä suojataan niin julkisivua kuin eristeitä.

Kynnyspelti

Kynnyspellit tehdään useimmiten riisikuvioalumiinista tai RST-pellistä, mutta kynnyspeltiä saa myös värivalmiina.

Monitoimipelti

Monitoimipelti on Lohjan Peltiasennuksen itse kehittämä tuote. Sillä parannetaan räystään tuuletusta ja estämään veden nousua tuulella seinää pitkin ylös rakenteisiin.