Peltikatot

Me teemme peltikattoja ja peltikaton korjausta Etelä-Suomen alueella kuuden rakennuspeltisepän voimin. Teemme ja korjaamme konesaumakatot, profiilipeltikatot, piipun pellitykset ja huopakaton peltityöt. Kun haluat kokeneen ja luotettavan toimijan, ota meihin yhteyttä.


Peltikatto on turvallinen valinta

Jos suunnittelet uuden katon tekoa, tai vanhan korjaamista niin peltikatoista löydät markkinoiden kattavimman valikoiman. Saatavilla on konesaumakatto, lukkosaumakate, tiilikuviopellit ja suoraprofiiliset poimulevyt. Valitse laajasta pinnoite- ja värivalikoimasta juuri sinun tarpeisiisi sopiva kattomateriaali.

Peltikatto on varma ja turvallinen valinta Suomen vaativiin sääolosuhteisiin. Peltisen vesikaton helppohoitoisuus, turvallisuus ja ulkonäkö antaa arvoa talollesi. Vesikaton uusinta kannattaa tehdä hyvissä ajoin ennen kuin suurempia vahinkoja rakennuksen rakenteisiin pääsee syntymään. Kunnon kattopelleillä suojaat rakenteet, mutta myös lisäät sijoituksesi arvoa ja käyttöikää.

Konesaumakatto vai profiilipeltikatto

Peltikattoja on monenlaisia, mutta yksi on ylitse muiden ja se on konesaumakatto. Konesaumakatossa pellit kiinnitetään kattoon piilo kiinnikkein kun taas muotokatteissa eli profiilipeltikatoissa pellin kiinnitetään pellin läpi ruuvaamalla eli peltiin tehdään reikiä.

Profiilipeltikatoissa aluskatteen merkitys on erittäin suuri ja se on tehtävä huolella varsinkin kaikki seinään nostot ja läpivientien nostot. Ruuveissa pitää olla hyvät tiivisteet ja ruuvit on ruuvattava oikein hyvän tiiveyden takaamiseksi. Piipun pellitykset tulee antaa ammattilaisen tehtäviksi.