Kattosillat

Lohjan Peltiasennus myy ja asentaa kattosillat Uudenmaan alueella. Lohjan Peltiasennus on kokenut rakennuspeltisepänliike, joka on erikoistunut peltikattotöihin ja kattoturvatuotteiden asentamiseen, sekä erikoispeltituotteiden valmistamiseen.


Milloin kattosiltaa tarvitaan

Kattosilta on pakollinen yli kaksikerroksisien rakennuksen katolla, jonka kaltevuus on enemmän kuin 1:8. Jos rakennus on yli 8 metriä korkea, kattosilta pitää olla asennettuna luokka 2:seen, eli koko kulkutietä pitää pystyä käyttämään turvaköyden kiinnityspisteenä.

Valitse laadukas kattosilta

Myymämme kattosillat on suunniteltu ja testattu niin, että katon voi huoletta asentaa katevalmistajan ohjeiden mukaan ja kattoturvatuotteet käyvät niihin ilman erityistoimenpiteitä. Tämä on tärkeä muistaa varsinkin jälkiasennuskohteissa, joissa katto on jo valmiina ja alusrakenteita ei enää voi muuttaa.

Kattosillan tulee olla karhennettu liukastumista varten, jolloin kulkeminen on turvallista myös ääriolosuhteissa. Kattosillan materiaalina on käytetty 1,25 mm terästä, jolloin kattosilta on jäykkä ja turvallinen kulkea.

Lumen läpäisevyys on yli 50%. CE – hyväksytty.

Turvakisko

Turvakiskojen käyttö on suunniteltu pääasiassa vanhoihin kohteisiin, joissa on jo luokan 1 kattosilta. Turvakisko soveltuu myös uudisrakentamiseen toiselle lappeelle, ilman kattosiltaa. Turvakisko tuo lumenpudotuksiin tehoa ja säästöä.

Turvavaijeri

Turvavaijeri voidaan integroida kattosiltaan. Yksi turvavaijeri, toimii kummallakin puolella lapetta myös talvella. Turvavaijeri voidaan asentaa myös vanhoille katoille. Se toimii pitkällä jännevälillä, joka voi olla jopa 100 metriä. Turvavaijeri on kustannustehokas ja nopea asentaa. Vaijereita käytetään yhdessä luokan 2 kattosillan kanssa.