Lapetikkaat

Tilaa katollesi laadukkaat lapetikkaat Lohjan Peltiasennuksesta. Tarjoamme asennustyön Etelä-Suomen alueella, keskittyen kuitenkin Uudenmaan alueelle. Lohjan Peltiasennuksella on vuosien kokemus ja kova osaaminen kattotöistä ja kattoturvatuotteista. Meiltä saat myös palotikkaat ja kattosillat.


Käytämme Yleensä Nescon ja Ruukin määräysten mukaisia, ovaaliputkisia tikkaita.
Ota yhteyttä ja pyydä tarjous tikkaista ja asennustyöstä.

Lapetikkaiden käyttö ja asennus

Myymämme lapetikkaat ovat tukevat ja turvalliset kaikille kattotyypeille. Hyvä lapetikas tarjoaa turvallisen kulun seinätikkailta tai kattoluukulta kattosillalle.

Lapetikkaat asennetaan kiinteästi kattoon. Tikkaiden vaihtoehtona voivat toimia myös kattoraput. Yli 8m korkeissa rakennuksissa tärkeintä on huomioida, voiko köyden kiinnittää mihin tahansa kohtaan kulkureitillä, vai onko asennusohjeissa rajattu tarkasti mihin osaan lapetikasta ja miten köysi pitää kiinnittää.

Huomioi myös, onko lapetikkaan asennusohjeissa poisluettu kohtia mihin turvaköyttä ei saa kiinnittää esim. tikkaan puolat.

Myymämme lapetikkaat on testattu niin, että ne toimivat turvaköyden kiinnityspisteenä luokassa 2, jopa puolaan kiinnitettynä. CE – hyväksytty.