Rännit ja vesikourut

Myymme ja asennamme sadevesijärjestelmät taloihin Uudenmaan alueella. Meiltä saat rännit, vesikourut, syöksytorvet ja kaikki peltialan ratkaisut ja erikoispeltirakenteet. Myymme ja asennamme myös kattoturvatuotteita.


Vesikourut, rännit ja syöksytorvet

Käytämme yleensä puolipyöreitä vesikouruja (rännejä) ulkopuolisilla koukuilla. Tällaisten vesikourujen vetävyys on erinomainen. Rännit on myös helppo puhdistaa roskista ja lehdistä. Rännien materiaalina on kestävä ja huoltovapaa Pural-pinnoitettu kuumasinkitty teräs.

Rännit ovat korroosionkestäviä, sillä ne on pinnoitettu molemmin puolin ja siksi niille voidaankin antaa 10 vuoden materiaalitakuu.

Kuinka hankin sadevesijärjestelmän

Rännien asennusta varten tarvitaan tieto räystään mitoista. Tärkeimmät mitat ovat räystään leveys ja otsalaudan sekä maan välinen etäisyys. Ota mitat ja kutsu meidät paikalle. Jos olet epävarma mitoista, hoidamme myös mittaustyön.

Miksi sadevesijärjestelmä on tärkeä

Laadukkaat ja hyvin asennetut vesikourut ja rännit ohjaavat sadeveden hallitusti pois katolta. Talon seinät pysyvät puhtaina, sokkeli kuivana eikä pihaan ilmaannu ikäviä valuvan veden aiheuttamia kulumia.

Rännien ja vesikourujen huolto

Rännit olisi hyvä puhdistaa syksyllä ja keväällä. Vesikouruihin kertyy helposti neulasia, lehtiä, oksia ja muuta roskaa lähistöllä olevista puista. Ajan myötä roskat voivat tukkia vesikourut ja vaurioittaa niitä. Puhdista rännit harjalla tai muulla pehmeällä materiaalilla, joka ei vaurioita rännien pinnoitetta. Syöksytorvien tilanteen voi tarkistaa valuttamalla niiden läpi runsaasti vettä.